Emmy Awards -gaalassa upeaa pukuloistoa – tässä parhaat pukeutujat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emmy Awards -gaala on vuosittain yksi suurimmista viihdemaailman tapahtumista, jossa palkitaan parhaat televisioalan saavutukset. Palkintojenjaon lisäksi punaisen maton tyylinäytökset ovat joka vuosi yksi illan odotetuimmista hetkiä.

Nyt Harper’s Bazaar UK esittelee uudella YouTube-videollaan Emmy-gaalan parhaiten pukeutuneet tähdet, jotka loistivat upeissa ja eleganteissa asuvalinnoissaan. Ensimmäisenä esitellään näyttelijä Brie Larson mustassa timantein koristellussa puvussa, joka oli Chanelin käsialaa.

Nicola Coughlan osallistui gaalaan upeassa Prabal Gurungin hopeassa iltapuvussa, joka oli kauttaaltaan hopeisten paljettien peittämä. Ayo Edebiri ihastutti värikkäässä Bottega Venetan mekossa, kun taas Jennifer Aniston yllä nähtiin sädehtivän valkoinen Oscar de la Rentan luomus.

Tänä vuonna gaalassa nähtiin paljon mustia pukuja, jotka oli koristeltu koristekivin, timantein ja paljetein. Tällaisessa Ralph Laurenin puvussa häikäisi myös Selena Gomez. Mindy Kaling oli myös valinnut ylleen mustan Gayrav Guptan iltapuvun, jossa oli sädehtiviä koristeita.

Sabrina Elban yllä nähtiin Vintage Muglerin mustavalkoinen tyylikäs iltapuku. Dakota Fanning puolestaan erottui edukseen kultaisen hohtavalla Armani Privén puvulla. Anna Sawain yllä nähtiin Vera Wangin näyttävä punainen luomus ja Ella Purnell sädehti Rabannen hopeisessa iltapuvussa.