Demi Lovato ei haluaisi jälkikasvustaan lapsitähtiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Demetria Devonne ”Demi” Lovato teki ohjausdebyyttinsä Hulu-dokumentilla Child Star, joka käsittelee lapsitähtien elämän varjopuolia. Dokumentti kokoaa yhteen useita tunnettuja entisiä lapsinäyttelijöitä, kuten Raven-Symonén, Drew Barrymoren, JoJo Siwan ja Kenan Thompsonin.

Demi Lovato tietää hyvin itsekin millaista oli kasvaa julkisuuden valokeilassa ja mitä seurauksia tämä näkyvyys toi hänen elämäänsä. Lovato on kärsinyt muun muassa huumeriippuvuudesta, masennuksesta ja syömishäiriöstä, joka hänelle kehittyi jo hyvin nuorena isojen paineiden vuoksi.

Demi Lovato kertoi nyt Access Hollywood -kanavan haastattelussa, että hän ei antaisi lastensa ryhtyä lapsitähdiksi vaan haluaisi suojella heitä sosiaaliselta medialta ja julkisuudesta. Lovato on sitä mieltä, että 18-vuotiaana hänen tulevat lapsensa olisivat valmiita tekemään omat päätöksensä ja jahtaamaan unelmiaan.

Demi Lovaton dokumentissa käsitellään sekä lapsitähtien urien iloisiakin hetkiä että niiden tuomia haasteita ja vaaroja. Esimerkiksi Barrymore kertoo, kuinka hänet altistettiin haitallisille aineille jo 10-vuotiaana, kun taas Thompsonin kohdalla hänen ensimmäinen kirjanpitäjänsä vei suurimman osan hänen ansioistaan. Dokumentti sai juuri ensi-iltansa Hulussa 17. syyskuuta.