Julkkishuijari Anna Delvey haastattelussa – ei myönnä tehneensä väärin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ziwe Fumudoh on toimittaja, joka on tullut nopeasti tunnetuksi hänen suorapuheisilla ja rohkeilla haastattelukysymyksillä, jotka koskevat usein politiikkaa ja rotusuhteita. 32-vuotias Ziwe istui alas nyt Anna Delveyn kanssa paljon erilaisia reaktioita aikaansaaneessa haastattelussa.

Anna Delvey, oikealta nimeltään Anna Sorokin, on venäläissyntyinen huijari, joka nousi kuuluisuuteen tekeytymällä rikkaaksi perijättäreksi ja huijaamalla New Yorkin eliittiä ja luksushotelleja. Hän esitti olevansa varakas saksalainen perijä, jolla oli merkittäviä varoja ulkomailla. Tällä valheella hän onnistui huijaamaan rahaa ja palveluita, joita hän ei pystynyt maksamaan takaisin.

Nyt Anna Delvey nähdään Ziwen haastattelussa, jossa Ziwe yrittää puristaa naisesta ulos totuuksia huijaamisesta ja manipuloimisesta. Tehtävä on kuitenkin haastava, koska Anna Delvey on edelleen sitä mieltä, että hän ei huijannut ketään. Nainen pitäytyy kannassaan, jonka mukaan hän yritti saavuttaa jotain suurempaa ja rakentaa elämää itselleen, mutta lopulta hänen bisneksensä eivät olleetkaan tuottoisia.

Sorokin pidätettiin vuonna 2017, jolloin häntä syytettiin petoksista ja väärennöksistä. Hänet tuomittiin vankeuteen vuonna 2019, mutta hänen tarinansa keräsi laajaa huomiota mediassa ja toimi inspiraationa Netflix-sarjalle Inventing Anna. Anna Delvey on tällä hetkellä vapautettuna arestiin. Hänelle on kuitenkin myönnetty osallistumislupa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.