Perheenäiti raskausarpineen muotinäytöksen lavalla – ilkeä kommentti pysäytti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siitä on jo noin kymmenen vuotta, kun naiset sosiaalisessa mediassa ryhtyivät kapinaan normaalien vartaloiden puolesta. Moni kyllästyi lehtien käsiteltyihin kuviin ja siihen, että vatsamakkaroita, selluliittia eikä raskausarpia näkynyt missään. Naiset alkoivat esitellä sen seurauksena omia kurvejaan ja paljasta ihoa Instagramissa.

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa on jo monta suosittua kanavaa, jossa naiset iloitsevat vartaloistaan ja levittävät kehopositiivisuuden sanomaa. Yksi tälläisistä kanavista on bloggaaja Sarah Nicole Landryn ylläpitämä thebirdspapaya-tili, jossa nainen esittelee elämäänsä neljän lapsen äitinä.

Sarah Nicole Landry on sittemmin saanut töitä myös plusmallina ja toiminut muotinäytöksissäkin mallina. Nyt nainen kertoi hänen Instagram-kanavallaan, että ilkeät hänen vartalostaan tehdyt kommentit onnistuvat yhä satuttamaan.

– Tämä on puhdasta laiskuutta, hän pystyisi parempaan jos häntä vähän kiusattaisiin lol, eräs nainen oli kommentoinut.

Ilkeä kommentti oli pysäyttänyt Sarah Nicole Landryn hetkeksi ja saanut hänet miettimään vieraan naisen kirjoittamaa viestiä. Lopulta Landry oli kuitenkin todennut, että kyseessä on hänelle vieras ja merkityksetön ihminen, jonka ilkeät sanat ovat kuin pieru tuulessa. Haisevat hetken, mutta haihtuvat sitten tuuleen.