Kelly Osbourne avautui päihderiippuvuudestaan – katkaisuhoidossa seitsemän kertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kelly Osbourne on kertonut avoimesti toipumisestaan päihderiippuvuudesta. Osbourne osallistui juuri julkaistuun TMZ:n dokumenttiin, jossa käsiteltiin näyttelijä Matthew Perryn tapausta ja huumeidenkäyttöä Hollywoodissa. Nainen teki melko rohkeita ja suoria väittämiä huumeidenkäyttäjien kuntoutuskeskuksista.

Kelly Osbourne on ollut avoin hänen suhteestaan huumeisiin ja alkoholiin vuosien varrella. Nyt hän kertoi käyneensä kuntoutuskeskusten katkaisuhoidossa seitsemän kertaa. Pahimmillaan hän sai keskuksista muilta narkomaaneilta hyviä vinkkejä ja ohjeita siihen miten olla parempi narkkari.

– Ensimmäinen hoitolaitos oli kuin yliopisto, jossa sai tutkinnon siitä miten olla parempi narkkari, Kelly Osbourne tokaisi People-sivuston mukaan.

Kelly Osbourne myös kertoi miten osa hoidossa olevista asiakkaista uhkasi henkilökuntaa sillä, että he jättävät hoidon kesken ja lähtevät. He saivat pyynnöstä Ambienia ja Valiumia, vaikka sen pitäisi olla kiellettyä.

Kelly Osbourne on kertonut miten hänen kamppailunsa riippuvuuden kanssa alkoi, kun hänelle määrättiin opioidihoito leikkauksen jälkeen 13-vuotiaana. Sen jälkeen Osbourne siirtyi Vicodinista Percocetiin ja Percocetista lopulta heroiiniin, koska se oli halvempaa.