One Tree Hill -sarjan paluusta kuhistaan – ollut kehitteillä jo vuosien ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Tree Hill on yhdysvaltalainen draamasarja, joka sai ensi-iltansa vuonna 2003. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Tree Hillin kaupunkiin Pohjois-Carolinassa ja se seuraa kahden velipuolen, Lucas ja Nathan Scottin, elämää. Sarjasta tuli nopeasti nuorten suosikki ympäri maailmaa.

One Tree Hill -sarjan fanit voivat olla nyt toiveikkaita, sillä keskustelut suositun nuorisodraaman uudelleen herättämisestä ovat olleet käynnissä lähes viiden vuoden ajan. Sarjan tähti Sophia Bush paljasti podcastissaan, että vaikka projekti on edennyt kehitysvaiheeseen, mitään virallista ei ole vielä vahvistettu.

Sophia Bush ja hänen entiset kollegansa ovat innoissaan siitä, että monet sarjan alumneista ovat saaneet kokemusta muun muassa TV-tuotannosta, mikä voi antaa uudelle versiolle syvyyttä ja uutta näkökulmaa. Bush korosti People-sivuston mukaan, että fanit ovat olleet suuri inspiraatio uudelle sarjalle ja heidän kysymyksensä ovat auttaneet tiimiä miettimään, mitä alkuperäisen sarjan rakastetuille hahmoille voisi olla tapahtunut näiden vuosien aikana.