Nainen pelastettiin pytonin otteesta – selvisi kahden tunnin puristuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Thaimaan Samut Prakanissa 64-vuotias Arom Arunroj joutui elämänsä kauhistuttavimpaan tilanteeseen, kun valtava pytonkäärme hyökkäsi hänen kimppuunsa ja kietoutui hänen ympärilleen. Käärme puri naista useaan otteeseen ja kiristi otettaan hänen vyötärönsä ympärillä, kunnes nainen kaatui lattialle.

Yli kahden tunnin ajan Arunroj kamppaili hengestään pimeässä huoneessa, eikä päässyt irti käärmeen puristavasta otteesta. People-sivuston mukaan naapurit kuulivat lopulta Arunrojin avunhuudot ja hälyttivät viranomaiset paikalle.

Poliisi ja eläinsuojeluviranomaiset saapuivat paikalle, rikkoivat oven ja onnistuivat irrottamaan pytonin naisen ympäriltä. Viranomaiset kertoivat, että pyton oli lähes neljämetrinen ja painoi yli 20 kiloa. Vaikka pytonit eivät ole myrkyllisiä, ne tappavat uhrinsa kuristamalla verenkierron katkaisemiseksi.

Pelastustoimenpiteiden jälkeen Arunroj vietiin sairaalaan saamaan hoitoa lukuisista puremista. Vaikka tapaus oli järkyttävä, viranomaiset muistuttavat, että pytonin hyökkäykset ihmisiä kohtaan ovat harvinaisia. Thaimaassa esiintyy kuitenkin paljon käärmelajeja, minkä vuoksi puremavammat ovat yleisiä.