Edesmenneen Linkin Park -tähden äiti yhtyeen paluusta: ”Tunnen oloni petetyksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Linkin Park -yhtye teki taannoin paluun uuden laulajan kera. Alkuperäisen solistinsa Chester Benningtonin itsemurhalle menettänyt yhtye pestasi riveihinsä uuden laulajan, Dead Sara -yhtyeestä tunnetun Emily Armstrongin.

Chester Benningtonin äiti Susan Eubanks ei ole innoissaan yhtyeen päätöksestä. Hän avautui asiasta Rolling Stone -lehden haastattelussa. Yhtye ei vastoin lupauksiaan kertonut hänelle etukäteen uusista suunnitelmistaan, vaan hän sai tietää niistä internetin kautta.

– Tunnen oloni petetyksi. He väittivät kertovansa, mikäli he suunnittelisivat jotain. He kuitenkaan eivät kertoneet, ja he luultavasti tiesivät etten olisi asiasta innoissani, Eubanks paljasti.

Eubanksin mukaan hän on tavannut Linkin Parkin Mike Shinodan ja Joe Hahnin poikansa kuoleman jälkeen, mutta he eivät ole koskaan maininneet paluusuunnitelmistaan. Eubanks myös kritisoi uudeksi laulajaksi pestatun Armstrongin laulutyyliä.

Chester Benningtonin 28-vuotias poika Jaime on niin ikään kritisoinut Linkin Parkin uusia suunnitelmia. Instagram-tilillään julkaisemassa avautumisessa Jaime syytti yhtyettä isänsä elämän ja perinnön pois pyyhkimisestä. Hän myös nosti esille uuden laulajan kytkökset skientologiakirkkoon ja raiskauksesta tuomittuun 70’s Show -tähti Danny Mastersoniin.