Sisarvaimot-sarjan tähdet oikeustaisteluun – Kody ei maksa elatusmaksuja Christinelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan tähti Christine Brown haastaa ex-miehensä Kody Brownin oikeuteen lasten elatusapua ja huoltajuutta koskevassa riita-asiassa. Oikeuden asiakirjojen mukaan 52-vuotias Christine Brown on nostanut kanteen televisiosta tunnettua patriarkkaa vastaan.

Christine muun muassa pyytää tuomioistuinta vahvistamaan 14-vuotiaan tyttären Trulyn isyyden. Lisäksi Christine on pyytänyt erillistä sopimusta, joka estää molempia osapuolia häiritsemästä tai käyttäytymästä sopimattomasti. Samassa sopimuksessa vaaditaan, että lapsia ei saa viedä matkoille ilman toisen osapuolen lupaa tai heille ei saa halventaa toista sopimuksen osapuolta.

Christine jätti Kodyn marraskuussa 2021 ja samalla heidän nuorin yhteinen lapsi Truely muutti äitinsä kanssa Arizonasta Utahiin. Isä ei liiemmin ollut osallisena tytön elämässä. Yhtenä syynä oli Kodyn harhat ja pelot liittyen koronaviruspandemiaan. Mies ei uskaltanut edes tavata omia lapsiaan. Kodylla ja Christinellä on myös lapset Mykelti, Aspyn, Gwendlyn, Ysabel ja Paedon. Truely on kuitenkin ainoa alaikäinen, US Weekly uutisoi.