Sean ”Diddy” Combs hakee syytteiden hylkäämistä – muuten edessä karu vankilaelämä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Sean ’Diddy’ Combs on asianajajineen anonut häntä vastaan nostetun seksuaalirikosoikeudenkäynnin hylkäämistä. Mies väittää, että epäiltyjen rikosten vanhentumisaika on umpeutunut. Miestä vastaan on nostettu lukuisia siviilikanteita.

P. Diddy nimelläkin tunnettu 54-vuotias rap-moguli on vaatinut Crystal McKinneyn häntä vastaan esitettyjen syytösten hylkäämistä väittäen, että epäiltyjen rikosten vanhentumisaika on umpeutunut. TMZ:n uutisoi, että Diddyn, Bad Boy Entertainmentin ja Daddy’s House Recordingin puolesta toimivat asianajajat ovat toimittaneet oikeuteen vastauksen kanteeseen väittäen, että sukupuoleen perustuvan väkivallan uhrien suojelulain mukaiset vaatimukset raukesivat vuonna 2010.

Rikokset tapahtuivat väitetysti vuonna 2003, eli Diddyn asianajajien mukaan syytteet ovat vanhentuneet seitsemän vuotta sen jälkeen, kun väitetty rikos McKinneyta kohtaan on tapahtunut. Lisäksi vetoomuksess väitettiin, että Diddyn yrityksiä ei voida haastaa oikeuteen, koska ne eivät edistäneet epäiltyä rikosta, joten niitä ei voida asettaa vastuuseen. McKinney väittää Diddyn tarjonneen jatkoilla vahvaa huumausainetta ja pakottaneen hänet seksuaaliseen aktiin naisen ollessa 22-vuotias. Hän yritti myöhemmin itsemurhaa ja ura mallina päättyi.