Sisarvaimot-tähti välirikossa tyttärensä kanssa: ”En suostu keskustelemaan asiasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta on käynnistynyt uusi tuotantokausi. Isähahmo Kody Brown on nyt kieltäytynyt kameran edessä puhumasta yhdestä lapsestaan. Hän ei suostu edes kertomaan sitä, miksi tytär ei halua olla isänsä kanssa missään tekemisissä.

– En suostu puhumaan aiheesta. En sano sanaakaan…muuta kuin, että tämä kaikki on Christinen syytä, Kody tiuskaisee kameroille.

Kody Brown ja Madison Brown, joka tunnetaan myös nimellä Maddie, eivät puhu toisilleen. Kyseessä ei ole Kodyn ainoa lapsi, jonka kanssa isällä on mennyt välit poikki. Esimerkkinä mainittakoon 25-vuotiaana itsemurhan puoli vuotta sitten tehnyt Garrison. Koronapandemia sai aikuisen miehen vieraantumaan lapsistaan täysin, koska hän ei halunnut vahingossakaan altistua virukselle.

– Maddie poisti sekä Kodyn että Robynin elämästään, koska he eivät pysty sitoutumaan hänen perheeseensä tai olemaan aidosti läsnä. Hän haluaa lastensa elämään ihmisiä, jotka vilpittömästi ovat pienokaisten kasvatuksessa mukana, Janelle kertoi taannoin Maddien sanoneen.

Maddie kertoi myöhemmin, että hänen lapsensa eivät edes tiedä kuka heidän isoisänsä on.