Mies ruiskutteli naisten pakaroille ostoskeskuksissa – poliisi pidätti ja antoi porttikiellon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies, 35-vuotias Sean Uribe, oli seurannut naispuolisia uhreja ostoskeskuksissa. Hän oli kuljettanut mukanaan ruiskua, jonka sisältö oli ollut nestemäinen. Hän oli mennyt naisten lähelle yksi kerrallaan ja ruiskuttanut heidän pakaroilleen kantamaansa nestettä samalla, kun oli kuvannut tekonsa puhelimella.

Tapauksia raportoitiin kesän ajalta useita, joten poliisi käynnisti asiasta tutkinnan. Viranomaiset tutkivat ilmoittajien kertomusten perusteella valvontakameroiden tallenteita ja tunnistivat Uriben niistä. Poliisin raporttien mukaan Uribe ruiskutti nestettä ensimmäisen kerran tiettävästi kesäkuun lopulla Ross Dress for Less -liikkeessä alaikäisen tytön farkuille.

Uribe pidätettiin viime viikolla ja häntä syytetään lapsen hyväksikäytöstä sekä kahdesta muusta rikoksesta ja todisteiden väärentämisestä. Uribe maksoi takuut ja hänet määrättiin kotiarestiin. Miehelle annettiin porttikielto kaikkiin alueen tavarataloihin. Hän kertoi myöhemmin nesteen olleen voidetta, The Smoking Gun uutisoi.