10-vuotias tyttö löytyi katoamisen jälkeen – oli kävellyt unissaan metsään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Louisianassa kadonneeksi ilmoitettu 10-vuotias Peyton Saintignan löydettiin turvassa noin 2,5 kilometrin päässä kotoaan. Tyttö oli kadonnut lauantai-iltana 15. syyskuuta nukkumaan mennessään. Perhe oli ollut aamulla hyvin hämillään kun he olivat heränneet eikä tytärtä näkynyt missään.

Paikalliset viranomaiset, vapaaehtoiset ja teknologia, kuten lämpökameroilla varustetut dronet, auttoivat laajassa etsinnässä. Saintignan löydettiin sunnuntai-iltana nukkumasta tiheässä metsässä, noin 270 metrin päässä siitä, missä hän oli viimeksi nähty riistakamerassa. Tällöin selvisi, että Peyton oli kävellyt unissaan läheiseen metsään ilman kenkiä, yllään siniset Frozen-pyjamat.

Tyttö selvisi etsinnästä ilman vakavia vammoja, ainoastaan muutamien hyttysten pistojen kanssa. Webster Parishin sheriffi Jason Parker kiitti People-sivuston mukaan drone-tiimiä ja vapaaehtoisia heidän yhteistyöstään ja sanoi, että tytön löytyminen oli rukousten täyttymys. Saintignanin perhe oli ilmoittanut tytön kävelleen unissaan aiemminkin, mutta ei koskaan näin pitkälle. Tapaus sai tällä kertaa onnellisen päätöksen, ja Peyton on nyt turvallisesti kotona perheensä luona.