Crazy Town -laulaja Shifty Shellshockin kuolemasta tarkempaa tietoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosituhannen vaihteessa maailmanlaajuiseen suosioon nousseen Crazy Town -yhtyeen laulaja ja toinen perustajajäsen Shifty Shellshock, oikealta nimeltään Seth Binzer, kuoli 24. kesäkuuta. Hän oli menehtyessään 49-vuotias. Nyt tähden kuolemasta on paljastunut uutta tietoa.

Kuolinsyyntutkijan raportista ilmenee, että Shifty Shellshock menehtyi fentanyylin, kokaiinin ja metamfetamiinin vaikutuksiin. Yliannostuskuolema oli tahaton. People-lehden mukaan kuolinsyyntutkijan raportti valmistui 24. syyskuuta.

– Kuolema johtui reseptilääkkeiden ja kadulta ostettujen huumeiden yhteiskäytöstä. Shifty oli ystävä joka todella halusi korjata itsensä. Valitettavasti hänellä ei ollut siihen oikeita työkaluja, Crazy Townin manageri Howie Hubberman kertoi Peoplelle jo kesäkuussa.

Musiikissaan rapia ja rockia yhditellyt Crazy Town tunnetaan parhaiten vuonna 2000 julkaistusta jättihitistään Butterfly. Shifty Shellshock yritti päästä päihdeongelmistaan eroon muun muassa Celebrity Rehab ja Sober House -realitysarjoissa.