Mustakarhu muutti perheen talon alle – ollut viikkoa kuin kotonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesin läheisyydessä asuva pariskunta Bob ja Susan Nesler ovat viime viikkoina saaneet uuden, yllättävän asukkaan kotinsa alle. Mustakarhu, jonka he ovat nimenneet Junioriksi, on vieraillut heidän San Gabriel Valleyssa sijaitsevassa kodissaan joka aamu viimeisen kahden viikon ajan.

Junior poistuu iltaisin ruuan hakuun ja palaa aamunkoitteessa takaisin luomaansa koloon talon kuistin alle. Talon asukas Bob kertoi ABC 7 -uutiskanavalle, että he eivät pelkää karhua. ”Ne eivät ole vaarallisia olentoja, ellei sattumoisin ole roskakori,” hän naurahti.

Suurin ongelma karhun kanssa asumisessa on se, että karhu jättää jälkeensä kasoittain jätöksiä. Bob ja Susan ovat tottuneet villieläimiin, sillä alueella liikkuu usein myös muita eläimiä, kuten kojootteja ja ilveksiä.

Kalifornian luonnonvara- ja kalatalousviraston virkamiehet ovat asentaneet liiketunnistinkameran talon ympärille, ja Neslerit ovatkin saaneet lukuisia kuvia Juniorista. Bob Nesler on eläkkeellä oleva Hollywood-animaattori, ja hän onkin jo onnistunut piirtämään luonnoksia myös heidän uudesta karhunaapuristaan.