Julkkishuijari Anna Delvey putosi tanssikilpailusta – ei ollut vaikuttunut TTK-kokemuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhdysvaltalaisversiossa Dancing With the Stars on nähty uudella kaudella todellinen yllätyskipailija. Mukana on nimittäin ollut tanssimassa rikoksista tuomittu Anna Sorokin. Hänet tunnetaan New Yorkin muotipiirejä huijanneena rikollisena, joka esiintyi saksalaisena perijättärenä.

Anna Delvey nimeä nykyään käyttävä nainen sai vuonna 2019 vankeustuomion, mutta vuonna 2021 hänet vapautettiin ehdonalaiseen vankeuteen. Vuodesta 2022 lähtien Sorokin on suorittanut tuomiotaan kotiarestin muodossa, mutta hänelle myönnettiin poikkeuslupa poistua kotoaan televisio-ohjelman kuvauksia varten.

Nyt tuoreessa jaksossa ohjelmasta pudotettiin kaksi kilpailevaa paria, Anna Delvey ja Ezra Sosa sekä Tori Spelling ja hänen parinsa Pasha Pashkov. Tori Spelling kertoi kokemuksen olleen uskomaton eikä hän olisi halunnut lähteä kilpailusta.

Anna Delvey ei kuitenkaan ollut kiitollinen tai vaikuttunut ohjelman formaatista. Kun ohjelman juontajana toimiva Julianne Hough oli US Weeklyn mukaan kysynyt naiselta mitä hän sai kilpailusta, Delvey vastasi kylmästi: ”En mitään”.