Deitti-ilmiö saanut Espanjan kaupat sekaisin – ananas ostoskärryissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

2020-luvulla sinkut hakevat useimmiten seuraa digitaalisilla alustoilla ja sovelluksilla, mutta vanha kunnon kasvokkain tapaaminen on yhä voimissaan. Ainakin Espanjassa. Siellä on nimittäin syntynyt hyvin erikoinen deitti-ilmiö, jossa ihmiset suuntaavat Mercadona-ketjun kauppoihin kohtaamaan muita sinkkuja.

Ilmiöön kuuluu, että tiettyyn aikaan illalla sinkut ja muut seuraa hakevat menevät Mercadona-supermarkettiin ja asettavat ananaksen väärin päin ostoskärryynsä. Silloin muut tietävät, että kyseinen henkilö on avoin ehdotuksille. Ilmiö on paisunut siinä määrin, että kaupat ovat olleet ajoittain pullollaan ihmisiä. Niko Saarinen kommentoi myös samaa ilmiötä.

– Täällä Espanjassa leviää trendi. Pitää mennä Mercadona -kauppaan 19-20 välissä, kantaa mukanaan ananas ja se on merkki että oot sinkku & haluat deiteille. Täällä on kaupat ihan täynnä iltasin ettei liikkumaan pääse ja vartiat ovilla. Tässä kun katto taas tätä omaa lookkia millä liikun kaupoissa.. ni jännä että en ole vieläkään päässy deiteille vaikka ois helvetti kokonainen ananaspuska kärryissä, Niko Saarinen kertoo.