Nutella-peppujulkkis kampaajalla – valtava takamus ei mahtunut tuolille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsissa asuva, mutta Serbiassa syntynyt glamourmalli Natasha Crown haluaa omistaa maailman suurimman takamuksen. Nainen on kertonut turvautuneensa lukuisiin kauneusleikkauksiin, mutta suurentaa peppuaan myös herkkuja ahmimalla.

Nyt nainen on piipahtanut kampaajalla. Videolla ei kuitenkaan nähdä hänen hiusten leikkaamista tai värjäämistä, vaan taltioinnilla on keskitytty valtavan ahterin änkemiseen. Kyseessä on tuikitavallinen parturin tuoli, se on kuitenkin auttamatta liian pieni Natashalle.

Viisi pepun kohotusleikkausta läpikäynyt Natasha suunnittelee jatkuvasti uusia leikkauksia, joiden avulla saa muokattua vartaloaan entistäkin muhevampaan suuntaan. Natasha suunnittelee Las Vegasiin muuttoa, koska siellä hän uskoo sulautuvansa paremmin joukkoon.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa haluttavaksi ja voimakkaaksi. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Nainen sai lempinimensä siitä, kun kertoi syöpöttelevänsä pelkästään hasselpähkinäsuklaasta valmistettua Nutella-levitettä kuusi kiloa kuukaudessa.