Video: Mies kohtasi hyökkäävän karhun autotallissa – olisitko toiminut samoin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiljattain julkaistu video näyttää dramaattisen hetken, jossa mies kohtaa autotallista tulevan karhun. Tilanne taltioitui talon autotallissa ja autotallin ulkopuolella oleviin valvontakameroihin, joiden videot CBS News -kanava on jakanut sosiaalisessa mediassa.

Videolla nähdään miten karhu yllättää autotalliin kävelevän miehen. Karhu hyökkää miestä kohti, mutta mies alkaa rauhallisesti perääntymään. Hän toistelee karhulle sanaa ei, ja taputtaa käsiään yhteen samalla kun hän peruuttaa autonsa kuskin puoleista ovea kohti.

Karhu antaa miehen perääntyä, mutta se hyökkää kuitenkin vielä kertaalleen miestä kohti. Mies onnistuu pääsemään autonsa sisälle ja heti oven sulkemisen jälkeen laskee autonsa takaluukun ennen kuin karhu keksii hypätä auton kyytiin. Videon lopussa nähdään, että lähellä oli myös karhun pentu, mikä vaikutti varmasti siihen miten emo käyttäytyi.

@cbsnews A man came face-to-face with a black bear in his garage, immediately going into defense mode to scare the bear off. He kept his cool while clapping at the bear, which lunged at him, and eventually found safety in his car from the bear and its cub. #coquitlam #britishcolumbia #blackbear ♬ original sound – cbsnews