Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin suosio romahti – sekaantuminen Sean ”Diddy” Combsiin näkyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ashton Kutcherin ja Mila Kunisin julkisuuskuva on kokenut viime vuosina dramaattisen romahduksen, johon ovat vaikuttaneet useat skandaalit ja huonot päätökset. Kaksikon suosio oli huipussaan heidän yhteisen näyttelijäuransa ansiosta, mutta nyt heitä kritisoidaan laajasti eri tahoilta. Yksi suurimmista iskuista parin maineelle tuli heidän tukikirjeistään tuomitun raiskaajan, Danny Mastersonin, hyväksi.

Kutcherin ja Kunisin vilpitön tukeminen herätti laajaa paheksuntaa ja toi esiin myös muita menneitä skandaaleja. Heidän ystävyytensä räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa on nyt nostettu pöydälle, koska räppäri on syytettynä ihmiskaupasta, parituksesta ja kiristyksestä.

Combsin ja Kutcherin välinen läheinen suhde on herättänyt kysymyksiä, sillä Diddyn epäillyt rikokset ovat vakavia ja tuoneet lisää negatiivista huomiota Kutcherille. Kunisin kerrotaan Daily Mail -sivuston mukaan jopa kieltäneen mieheltään julkisen tuen Combsille, kun syytökset nousivat esiin.

Viime päivien aikana on huhuttu siitä, että pariskunta olisi jopa eroamassa ja Mila Kunis muuttamassa erilleen. Tämän huhun mukaan etäisyyden ottaminen johtuisi mahdollisesta raskauttavasta videomateriaalista, jossa esiintyvät Combs ja Kutcher, ja joka saattaisi Kunisin ja Kutcherin erittäin huonoon valoon.