Julkkishuijarin tylystä Tanssii tähtien kanssa -kommentista viraalihitti – ei suostu perumaan sitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhdysvaltalaisversiossa Dancing With the Stars on nähty uudella kaudella todellinen yllätyskipailija. Mukana on nimittäin ollut tanssimassa rikoksista tuomittu Anna Sorokin. Hänet tunnetaan New Yorkin muotipiirejä huijanneena rikollisena, joka esiintyi saksalaisena perijättärenä.

Anna Delvey putosi ohjelmasta viimeisimmässä jaksossa parinsa Ezra Sosan kanssa. Pudotusuutisen jälkeen ohjelman juontajana toimiva Julianne Hough kysyi naiselta, mitä hän sai kilpailusta. ”En mitään”, Delvey vastasi kylmänviileästi.

Pudotustilanteesta leikattu video alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa Anna Delveyn välinpitämättömän kommentin vuoksi. Nyt nainen on kertonut People-sivuston mukaan, että hän ei yrittänyt olla sarkastinen tai vitsikäs, vaan siltä hänestä oikeasti tuntui, että hän ei saanut kilpailussa mukana olosta mitään.

Anna Delvey koki, että häntä kritisoitiin jatkuvasti eikä mikään hänen tanssissaan miellyttänyt tuomareita vaikka hän teki esiintymiseensä palautteen perusteella muutoksia. Sen vuoksi hän kokee, että ei oppinut mukana olollaan yhtään mitään vaan lähti melko tyhjän olon kanssa sarjasta pois.