Tony Hawk vihjasi: Huippusuosittu skeittipelisarja saamassa jatkoa

Digi Pelit Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tony Hawk’s Pro Skater -pelisarja täytti hiljattain 25 vuotta. Ammattilaisskeittaaja Tony Hawkin nimeä kantava pelisarja oli aikoinaan valtava hitti. Moni muistelee edelleen lämmöllä pelien urbaania tunnelmaa, vaativia temppuja ja punkbändien täyttämää soundtrackia.

Nyt Tony Hawk itse on vihjannut pelisarjan saavan jatkoa. Skeittilegenda kirjoitti Instagram-julkaisussaan pelisarjan perinnöstä ja mahdollisesta tulevaisuudesta. Pelien menestys tuli hänelle itselleen yllätyksenä.

– Tarkoitukseni ja odotukseni oli, että pelistä nauttisivat lähinnä skeittaajat. Minulla ei ollut hajuakaan, että se mullistaisi kapeat markkinat ja nousisi valtavaksi menestykseksi, Hawk kuvaili.

Hawkin mukaan pelisarja mullisti myös hänen elämänsä. Tähden mukaan pelien suosio on yksi syy sille, että hän voi edelleen tienata elantonsa skeittaamalla. Julkaisun perusteella pelisarjalle voi odottaa jatkoa lähivuosina.

– En saisi vielä vihjata mitään pelisarjan tulevaisuudesta, mutta sillä tulee olemaan tulevaisuus, Hawk paljasti julkaisun päätteeksi.