Auton takaluukusta pilkisteli mustia hiuksia – poliisitehtävälle erikoinen päätös

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs poliisikaksikko ja nainen saivat hyvät naurut hupaisan väärinkäsityksen vuoksi. Naisen naapuri oli soittanut huolestuneen puhelun, koska naisen talon eteen pysäköidyn auton takakontista pilkisteli esiin mustia hiuksia.

TikTokissa jaetulla videolla nähdään valvontakameran tallentama tilanne, jossa kaksi poliisia koputtaa talon oveen. Nainen tulee hämillään avaamaan oven kun poliisi alkaa kertomaan hänelle erikoisesta puhelusta, jonka he saivat.

Naapuri oli huolissaan näystä, jossa mustat hiukset olivat takaluukun välissä ja pilkistelivät sen ulkopuolella. Poliisi kysyi varovaisesti naiselta onko hän kenties parturikampaaja tai jotain sen suuntaista.

Nainen näytti hieman häpeissään huudahtavan: ”Apua se on minun peruukkini!”. Poliisit eivät pysty pidättämään nauruaan naisen reaktiolle. Poliisit pyysivät naista katsomaan miltä peruukki näytti takaluukun välissä ja kieltämättä näky oli melko kauhistuttava ja samaan aikaan koominen.

@getlostwebsite Never gonna live this down… ( ARK Media ) #wig #funny #police #ohnononono #viral ♬ original sound – Get Lost