Christina Aguileran ulkonäkö muuttui – fanien epäilykset kasvavat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Aguilera sai juuri mittavan Las Vegasin residenssinsä päätökseen. Hän on myös juhlinut tänä syksynä sitä, että hänen ensimmäisestä albumistaan on tullut kuluneeksi 25 vuotta.

Fanit eivät ole uskoa sitä, että naisen ensimmäisistä hiteistä todella on kulunut jo niin paljon aikaa. Etenkin, kun tähden ulkonäkö tuntuu vain nuorentuvan vuosi vuodelta. Viime aikoina Christina Aguilera on myös pudottanut nopeasti merkittävän määrän painoaan, mikä on saanut monet jopa huolestumaan.

Spekulointi sosiaalisessa mediassa käy tällä hetkellä kuumana koskien Christina Aguileran ulkonäköä. Laihtumisen apuna uskotaan tähdellä olleen Ozempic-lääke, minkä lisäksi moni uskoo naisen käyneen kasvojenkohotusleikkauksessa.

Spekuloinnille ja arvailuille tähden julkaisujen kommenttikentissä ei näy tulevan loppua, koska Aguilera ei ole halunnut kertoa mitä hän on tehnyt tai ollut tekemättä itselleen. Nykyään moni kertoo rehellisesti ottamistaan toimenpiteistä, minkä vuoksi moni haluaisikin kuulla tähden kertovan millaiset toimenpiteet ovat hänen muuttuneen ulkonäkönsä takana. Useimmat ovat kuitenkin sitä mieltä, että artisti näyttää tällä hetkellä upeammalta kuin koskaan.

@onlypablo she is the moment! @Barry’s ft. @Christina Aguilera #barrys #xtina #christinaaguilera ♬ Genie In a Bottle – Christina Aguilera