Joaquin Phoenixin sanavalinta käynnisti avioliittohuhut – viittasi Rooney Maraan vaimonaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lokakuussa ensi-iltansa saavan Joker: Folie à Deux -elokuvan pääroolia näyttelevä Joaquin Phoenix ja hänen kumppaninsa Rooney Maran epäillään menneen naimisiin. Avioliittohuhujen taustalla on Phoenixin taannoisessa haastattelussa käyttämä sanavalinta.

Joaquin Phoenix kertoi Talk Easy with Sam Fragoso -podcastissa, kuinka hän kirjoitti Oscar-kiitospuheensa vuoden 2020 gaalaa varten. Phoenix kertoi löytäneensä inspiraation puheeseen jutellessaan äitinsä ja vaimonsa kanssa. Keskustelun edetessä ilmeni, että hän viittasi vaimolla Roney Maraan.

Phoenix ja Mara tapasivat vuonna 2012 Her-elokuvan kuvauksissa. He alkoivat seurustella julkisesti vuonna 2017. Vuonna 2019 kihloihin menneellä pariskunnalla on vuonna 2020 syntynyt poika River, joka on nimetty Phoenixin edesmenneen veljen mukaan.

Phoenix ei puhunut mahdollisesta avioliitosta sen enempää keskustelun aikana. Tähtien edustajat eivät ole myöskään kommentoineet mahdollisesta naimisiin menosta medialle. People-lehden mukaan Phoenix ja Mara odottavat parhaillaan toista lastaan.