Pitääkö olla huolissaan päättyi viime vuonna – tekee nyt jo paluuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu paneeliohjelma Pitääkö olla huolissaan? päättyi 12 tuotantokauden jälkeen vuonna 2023. Lopettamispäätös vaikuttaa kuitenkin jääneen lyhytaikaiseksi. MTV:n tiedotteen mukaan ohjelma on nimittäin tekemässä paluuta.

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman juontajana jatkaa Jenni Pääskysaari. Ohjelman uudet jaksot kuvataan loppusyksyn aikana. Tiedotteen mukaan ohjelman paluuta on toivottu katsojien toimesta.

– Me tekijät uskomme että nyt jos koskaan kansalaiset tarvitsevat niin sanottua huolihuuhtelua, jonka jälkeen edes ohikiitävän hetken ajan katse on kirkkaampi ja olo kevyempi. Päällemme kaatuu päivittäin niin valtava määrä synkkää sisuksiimme varastoituvaa kuonaa, että se on päästettävä toisesta päästä ulos, edes kerran viikossa, Pääskysaari kertoo tiedotteessa.

Omat huolensa voi lähettää ohjelman paneelin purtavaksi osoitteessa mtv.fi/haemukaan. Toistaiseksi tiedossa ei ole, ketä uusien jaksojen vakiopaneeliin kuuluu. Ohjelman vakiopanelisteja olivat Miika Nousiainen, Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö, ja kaudella 12 Hotakaisen tilalle tuli Pirjo Heikkilä.