Huhut käyvät kuumina – onko Kylie Minoguella ja Lenny Kravitzilla suhde?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen poptähti Kylie Minogue on viihteen moniosaaja, joka on tunnettu menestyksekkäästä urastaan 80-luvulta lähtien. Hänen monet hittinsä, kuten Can’t Get You Out of My Head, ovat tehneet hänestä kansainvälisen pop-ikonin. Nyt huhut ovat alkaneet käymään kuumina sen suhteen, että tähti olisi suhteessa 60-vuotiaaseen Lenny Kravitziin.

Suhdehuhut pyörivät Daily Mail -sivuston mukaan näiden kahden tähden ympärillä, kun heidät nähtiin yhdessä Singaporen Grand Prix -tapahtumassa. Suhteesta alettiin supista heti kun silminnäkijät huomasivat artistien välisen kemian. Kun Kylie ja Lenny kohtasivat pitkästä aikaa Singaporessa, kipinät olivat heidän välillään suorastaan sinkoilleet.

Kylie Minoguen ja Lenny Kravitzin uskotaan seurustelleen lyhyesti 1990-luvun alussa, mutta sen jälkeen molemmat ovat olleet tahoillaan eri suhteissa. Tällä hetkellä molemmat ovat sinkkuja, minkä vuoksi heidän vanhalla romanssillaan olisikin oiva tilaisuus syttyä uudelleen.

Kylie jakoi Instagramissa videon, jossa hän juoksee Lenny Kravitzin syliin Singaporen Grand Prix’ssa. Lenny kommentoi videota lämpimästi, mikä vain lisäsi spekulaatioita heidän suhteestaan. Aikaisemmin tänä vuonna Kylie erosi kihlatustaan Paul Solomonsista, ja Lenny puolestaan on ollut erossa entisestä vaimostaan Lisa Bonetista jo pitkään, mikä on herättänyt fanien kiinnostuksen mahdolliseen uuteen romanssiin.

https://www.instagram.com/p/DAOFucfRMEp/