Ohjaaja paljasti: Will Smithin piereskely ongelma hittielokuvan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Barry Sonnenfeld on jakanut koomisen anekdootin Men in Black -elokuvan kuvauksista. Sonnenfeldin mukaan Will Smith piereskely aiheutti ongelmia tuotannon aikana. Pierut olivat niin pahanhajuisia, että ne johtivat jopa kuvauspaikan evakuointiin.

Ohjaaja teki yllättävän paljastuksen Let’s Talk Off Camera -podcastissa, jossa hän mainosti tuoretta kirjaansa Best Possible Place, Worst Possible Time. Sonnenfeldin mukaan pieruvälikohtaus tapahtui kohtauksessa, jossa Smithin ja Tommy Lee Jonesin näyttelemät agentit istuvat supernopeassa ajoneuvossa. Näyttelijät olivat kuvaustilanteessa hermeettisesti suljetun kapselin sisällä.

Sonnenfeldin mukaan hän kuuli, kuinka Smith pahoitteli jotain vastanäyttelijälleen. Pian Jones astui ulos kapselista ripeää tahtia. Kävi ilmi, että Smith oli pieraissut kapselin sisällä.

– Et halua olla suljettuna pieneen hermeettisesti suljettuun tilaan, jossa Will Smith on juuri pieraissut. Et haluaisi istua silloin hänen vieressään edes maatilalla, Sonnenfeld avautui.

– Meidän täytyi evakuoida kuvauspaikka kolmeksi tunniksi. Se oli uskomatonta. Smith on upea tyyppi. Hän vain piereskelee paljon, ohjaaja jatkoi.