Diddyn syytteisiin raju käänne: Uhrien joukossa myös lapsia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailmassa vuosikymmenten ajan vaikuttaneen Sean “Diddy” Combsin rikosepäilyjen lista on kasvanut entisestään ja häntä vastaan nostettujen oikeusjuttujen määrä näyttää olevan vahvasti enenemään päin. Hänet pidätettiin viime kuussa seksikaupasta epäiltynä ja peräti 120 ihmistä on nyt esittänyt uusia seksuaalisia hyväksikäyttösyytöksiä mogulia vastaan.

Tiistaina Houstonissa toimiva asianajaja Tony Buzbee piti lehdistötilaisuuden väittäen Sean ”Diddy” Combsin käyttäneen seksuaalisesti hyväksi lukuisia alaikäisiä ja alaikäisiä uhreja kerrotaan olevan 25. Asianajaja väitti, että yhtenä uhrina on ollut yhdeksänvuotias poika. Juristin mukaan poika seksuaalisesti pahoinpideltiin sen jälkeen, kun hän oli koe-esiintynyt Bad Boy Records Studiossa New Yorkissa. Lapselle luvattiin levytyssopimus.

Asianajaja sanoi, että hänen tiiminsä on kerännyt todisteeksi kuvia, videoita ja tekstejä, jotka paljastaisivat, että Diddy ei ole ainoa vaikutusvaltainen ihminen tässä kammottavassa rikosvyyhdissä. Diddy on järjestänyt seksiorgioita, joissa naisia on pakotettu yhdyntöihin päiväkausien ajan kestäneissä juhlissa. Diddy on sanonut olevansa syytön, mutta hänet on vangittu.