Savonlinnan povipommi kiitteli fanejaan uhkeana – uusi kappale julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavista kurveistaan kansainvälisesti tunnetuimpien suomalaisten joukkoon sosiaalisessa mediassa noussut Pasha Pozdniakova ryhtyi taannoin artikstiksi, ja nyt hän julkaisi Paraskeva-artistinimellä uuden I Do -kappaleensa. Julkaisua Pasha juhlisti Espanjassa rannalla kuvatulla videolla, ja nyt on tullut kiitosten aika.

– Thank you for the support and positive comments on my new song. I believe everyone can have their own interpretation of it while listening. For me, however, it was about missing someone you love. It feels like a dream when you’re together, but then you wake up in the morning, and they’re no longer there. I’d love to hear your thoughts on the song. You can listen to it on all music platforms, Pasha kertoi päivityksessään.

Kuuntele kappale alla olevasta soittimesta. Pasha Pozdniakova on saanut viime vuosina vankasti jalansijaa sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin, joten Pasha on tehnyt monellakin tavalla suomalaista historiaa.