Vitiligo-supermalli kylvyssä ystävänsä kanssa – koskettelevat toisiaan videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen mallikaunotar Winnie Harlow nousi alunperin julkisuuteen Huippumalli Haussa -ohjelmasta, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Hän on tehnyt poikkeuksellisesta ihostaan valttikortin, jolla hän erottuu tyylikkäästi supermallien joukossa. Winnie on menestynyt urallaan hienosti ja tekee yhä näyttävää malliuraa.

Nyt Harlow on kuvattu kylpemässä porealtaassa yhdessä ystävänsä kanssa, ja samalla nähdään miten biksuissa nautiskelevat kaunottaret halailevat toisiaan vedessä. Tunnelma on ainakin päivityksen mukaan jopa hieman riehakas, ja someseuraajat ovat luonnollisesti olleet tyytyväisiä näkemäänsä kulissien takaiseen elämään.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. Mallikaunotar on lanseerannut oman ihonhoitomerkkinsäkin. Winnie Harlow on nimittäin yksi Cat Skin -merkin perustajista. Cay Skin -tuotteet ovat auringon haitallisilta säteiltä suojaavia voiteita, joilla on myös paljon ihonhoidollisia hyötyjä.