Madonnan pikkuveli kuoli 63-vuotiaana: ”Tiedän hänen tanssivan jossain”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madonnan taiteilijana, suunnittelijana ja sisustusarkkitehtina työskennellyt pikkuveli Christopher Ciccone on kuollut. Ciccone menehtyi 63-vuotiaana kotonaan Michiganissa. Hän sairasti syöpää.

Kuolinuutisen vahvisti medialle Cicconen edustaja. USA Today -lehden mukaan Ciccone menehtyi rauhallisissa oloissa aviomiehensä Ray Tahckerin ja muiden läheisten läsnäollessa. Madonna osoitti kunniaa pikkuveljelleen sosiaalisessa mediassa.

– Hän oli maalaaja, runoilija ja visionääri. Hänellä oli täydellinen maku ja terävä kieli, Madonna kirjoitti Instagramissa.

– Yritin pitää hänet elossa niin kauan, kuin mahdollista. Hän oli loppuvaiheilla kovissa kivuissa. Pitelimme jälleen toisiamme kädestä, suljimme silmämme ja tanssimme yhdessä. Olen onnellinen, ettei hän kärsi enää. Ei ole ketään hänen kaltaistaan. Tiedän hänen tanssivan jossain, Madonna kertoi.

Christopher Ciccone oli Madonnan vanhempien Madonna Louisen ja Silvio Cicconen viides lapsi. Hän toimi Madonnan taustatanssijana laulajan uran alkuaikoina. Hän toimi myös Madonnan Blond Amibition sekä The Girlie Show -kiertueiden taiteellisena johtajana.