Karannut vuohi liittyi puolimaratoniin – palkittiin mitalilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Newfoundlandissa järjestetyssä puolimaratonissa todistettiin hämmentävää ja koomista tilannetta. Juoksijoiden joukkoon liittyi yllättäen vuohi. Sorkkaeläin voitti paitsi yleisön sydämet, myös mitalin.

Joshua-niminen vuohi karkasi omistajaltaan T’Railway Trek -puolimaratonin ollessa käynnissä. Noin kymmenvuotias vuohi ehti juosta maratoonarien joukossa lähes viiden kilometrin edestä. Joshuan omistaja Heidi Taylor otti karkulaisen kiinni, mutta antoi Joshuan lopulta juosta maaliviivan yli.

Puolimaratonin järjestäjät antoivat Joshualle kunniamitalin kilpailuun osallistumisesta. Taylor ei CTV News -uutissivuston mukaan tiedä, kuinka Joshua onnistui karkaamaan. Hän sai tietää asiasta herättyään aamulla ja huomattuaan somesyötteensä olevan täynnä vuohen kuvia.

Taylor ei ollut kuitenkaan yllättynyt siitä, että Joshua halusi liittyä juoksijoiden joukkoon. Hänen mukaansa vuohi on erittäin ihmisrakas. Se viettää mielellään aikaa Taylorin maatilalle kurpitsoja ihastelemaan saapuvien vierailijoiden kanssa.