TikTok-tähti Nara Smith välttää lisäaineita – tekee itse perheen aamiaismurot ja purukumit

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nara Smith on malli ja TikTok-tähti, jolla on lähes 10 miljoonaa seuraajaa. Nainen on niittänyt suosiota videoillaan, joilla hän tekee ruokaa ja välipaloja alusta lähtien itse.

Nara Smithin videot lähtivät nopeasti leviämään, koska nainen valmisti niin vaikeita ja erikoisia reseptejä itse. Hän kertoi esimerkiksi, että hänen siskonsa teki mieli purkkaa, minkä vuoksi hän päätti tehdä paria eri makuista purukumia itse. Nainen on myös tehnyt alusta saakka itse esimerkiksi tulisia Cheetos-tyylisiä maissinaksuja ja CocaColaa.

Videoilla moni on ihastunut naisen rauhalliseen ääneen. Nara Smith on kertonut People-sivuston mukaan, että kuiskaileva puhe lähti siitä kun hän äänitti videolleen puhetta nukkuva lapsi sylissään. Ihmiset pitivät naisen kuiskailevasta äänestä, minkä vuoksi hän päätti tehdä siitä oman juttunsa.

Nara Smithin elämäntyyli on aiheuttanut paljon kummastelua, koska hän on naimisissa oleva 23-vuotias kolmen lapsen äiti. Smith on kuitenkin halunnut korostaa sitä, että hän käy töissä ja he hoitavat hänen miehensä Luckyn kanssa lapsia tasavertaisesti yhdessä.

Erikoisia reseptejä Smith on selittänyt sillä, että hän haluaa huolehtia perheestään valmistamalla heille mahdollisimman tuoretta ja lisäaineetonta ravintoa. Hänen mielestään Yhdysvalloissa ruoka on ällöttävää ja täynnä lisäaineita ja säilöntäaineita, joihin hän ei ole tottunut kotimaassaan Saksassa.

@naraazizasmith 🫶🏽 #easyrecipe #homecooking #fypツ #snack #cheetos #marriage ♬ Nice and Easy – Louis Adrien

@naraazizasmith veryyyy demure very cutesy #easyrecipes #breakfast #cereal #toddlersoftiktok #homemade #fypツ #momtok ♬ Nice and Easy – Louis Adrien