Dua Lipan käsittämätön drinkkisuositus ihmetyttää – uskaltaisitko maistaa?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptäht Dua Lipa ilmoitti taannoin faneilleen ilouutisia ja kertoi lähtevänsä pitkästä aikaa kattavalle kiertueelle. Tähden kolmas albumi Radical Optimism julkaistiin 3. toukokuuta ja siitä hiteiksi nousivat muun muassa kappaleet Houdini ja Training Season.

Nyt Dua Lipa on julkaissut hänen TikTok-kanavallaan hämmentävän videon, jossa hän esittelee erikoisen juomasekoituksen. Dua Lipa näyttää rakastavan sokeritonta Coca-Colaa, jonka päälle kaadetaan suolakurkun lientä ja muutama suolakurkun siivu sekä jalapenojen etikkaista lientä ja pari jalapenon siivua.

Videolla nähdään miten naisen ystävät maistavat juomaa, mutta suurin osa heistä ei näytä kovin vakuuttuneelta. Dua Lipa nauttii juomastaan kuitenkin silminnähden ja pitää yhdistelmää erittäin herkullisena.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Dua Lipa onnistuu tekemään viraalihitin videon, jossa hän esittelee kummallisia makuyhdistelmiä. Aiemmin artisti kertoi laittavansa vaniljajäätelön päälle oliiviöljyä ja merisuolaa. Tästä yhdistelmästä tuntui kuitenkin pitävän lähes jokainen, joka sitä kokeili omalla TikTok-videollaan.

@dualipaofficial

What do we call her?

♬ original sound – Dua Lipa