Mies juoksi satamassa ehtiäkseen laivaan – hulvaton käänne naurattaa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTokissa on alkanut leviämään video, joka on saanut monet katsojat huvittuneeksi. Tapahtumat sijoittuvat satamaan, jossa nähtiin kuumottava tilanne. Mies juoksi sataman laiturille niin kovaa kuin suinkin pystyi, mutta näki miten hänen risteilyaluksensa lähti satamasta eikä hän ehtinyt laivan kyytiin.

Miehen elekielestä huomaa miten pettynyt ja epätoivoinen hän on huomatessaan, että laiva lähti ilman häntä. Miehellä on hyvin vähän tavaraa mukanaan, mikä kertoo siitä, että laiva oli ilmeisesti vain pysähdyksissä satamassa pienen hetken ajan jolloin matkustajat saivat käydä piipahtamassa maissa ennen kuin laivamatka jatkui.

Videolla nähdään kuitenkin helpottava käänne kun toinen mies tuleekin sanomaan laiturille juokseneelle miehelle, että hänen laivansa onkin itse asiassa risteilyalus, joka oli vielä satamassa. Tämän kuullessaan mies alkaa nauramaan ja kumartaa laivaan päin huomatessaan, että sieltä moni seurasi tilannetta ja alkoi nauramaan lopputulemalle.

@jordanflomofficial His Cruise Ship left him! 😲#caughtoncamera #funny #dad #cruiseship #travel #alaska ♬ original sound – Jordan Flom