Trust No One julkaisee uutta – Depeche Moden klassikko uusiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Trust No One -yhtye on julkaissut uutta musiikkia poikkeuksellisen cover-version ja sen musiikkivideon myötä. Kyseessä on Depeche Mode -yhtyeen klassikko Enjoy the Silence, josta suomalaisyhtye levytti oman näkemyksensä.

Samuli Erkkilä ja Joni Suhonen ovat alunperin lapsuudenystäviä Hankasalmelta. Heidän yhteisenä intohimona on tehdä synapop-rockia vaikutteinaan esimerkiksi Depeche Mode, HIM, Duran Duran ja Muse. Kaksikko on tehnyt musiikkia yhdessä jo yli 10 vuoden ajan. Uusi versio Enjoy the Silence -kappaleesta on sovitettu modernilla otteella tähän päivään.

– Teimme version Enjoy the Silencesta, sillä Depeche Mode on meille suurimpia esikuviamme. Tämä on kunnianosoitus heille ja heidän musiikilleen. Olemme soittaneet kyseistä biisiä jo keikoillamme ja yleisö on ottanut sen ilolla vastaan, joten päätimme ikuistaa siitä version omalla tyylillä, Trust No One -yhtye kommentoi.

Kappaleen tuotantotiimissä ovat olleet mukana Noora Louhimo, Marko Alanko, Jesse Vainio ja JaBa Studio. Trust No One juhlistaa kappaleen julkaisua 21. marraskuuta keikalla Helsingin On The Rocksissa.