Nainen jätti poikaystävänsä lottovoiton jälkeen – mies vaati koiralleen rahastoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs nainen voitti lotossa noin 50.000 dollaria, minkä jälkeen hän huomasi poikaystävän muuttuneen käytöksen. Poikaystävä oli alkanut yllättäen vaatimaan, että heidän koiransa Baxterin pitäisi saada 10.000 dollarin rahasto eläinlääkärikustannuksiin, leluihin ja muihin tarpeisiin.

Nainen kertoi People-sivuston mukaan Redditissä, että heidän suhteensa päättyi erimielisyyksiin sen jälkeen, kun hän voitti lotossa ja poikaystävä halusi jakaa voiton myös kultaisennoutajan kanssa. Nainen kyllä rakasti Baxteria, mutta ajatus koiran rahastosta oli naurettava.

Hän oli ostanut koiralle uuden luksuspedin ja kalliita herkkuja, mutta poikaystävä ei pitänyt tätä riittävänä, koska se ei ollut osa virallista rahasummaa, jota hän väitti naisen luvanneen. Tilanne johti siihen, että poikaystävä jopa uhkasi mennä lakimiehen luo perustamaan rahaston virallisesti.

Lopulta nainen päätti lopettaa suhteen, koska hän näki poikaystävän käytöksessä isoja varoitusmerkkejä. Hän totesi, että jos poikaystävä oli näin kohtuuton näin järjettömässä asiassa, suuremmat ongelmat voisivat olla vielä vaikeampia käsitellä tulevaisuudessa. Redditissä kommentoijat olivat samaa mieltä naisen kanssa siitä, että hän teki oikein.