MTV-teiniäiti löysi uuden poikaystävän – heti poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-teiniäitien realityohjelma Teen Momissa esiintyvä Jenelle Evans otti avioeron ja muutti Las Vegasiin. Nyt naisella on uusi poikaystävä nimeltään August Keen, mutta kaikki ei ole mennyt putkeen parisuhteessa. Myös Evansin managerina työskentelevä mies on joutunut soittamaan poliisit Jenellen vuoksi.

August Keen soitti hätänumeroon pyytääkseen apua. Puhelun aikana Keen kertoo hätäkeskuksen operaattorille, että Jenelle oli hakannut häntä koko yön humalassa. Naisen on myös kerrottu ottaneen sekaisin lääkkeitä ja viinaa sekä polttaneen marihuanaa.

Jenelle muutti Las Vegasiin keväällä pian sen jälkeen, kun hän haki eroa aviomiehestään David Easonista. Hän ja hänen kolme lastaan asuvat tällä hetkellä vuokratalossa lähellä August Keenin asuinpaikkaa. Poliisit piipahtivat Jenellen kotona jo 31. elokuuta.

August Keenin oikea nimi on Daniel Miranda. Puhelun aikana August myös vahvistaa, että Jenelle on hänen tyttöystävänsä, vaikka realitytähti on toistuvasti sanonut Augustin olevan ainoastaan hänen ystävänsä ja managerinsa, Ashley Reality Roundup uutisoi.