Perheenäiti lähti hotellilomalle – päätyi porealtaaseen teinijääkiekkoilijoiden kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Minnesotasta kotoisin oleva kahden lapsen äiti myönsi käyttäneensä seksuaalisesti hyväksi kahta 15-vuotiasta jääkiekkoilijapoikaa. Hän tapasi nuorukaiset hotellilomalla kuumassa porealtaassa.

Kyseessä on 39-vuotias Allison Schardin, joka oli mennyt lomalle yhdessä aviomiehensä ja kahden lapsensa kanssa. Hän huomasi samassa hotellissa majoittuneena olleet kaksi teini-ikäistä urheilijaa, jotka matkustivat Coloradosta joukkueensa kanssa. Nainen meni samaan porealtaaseen poikien kanssa. Hänen miehensä kuitenkin huomasi asian ja vaati naista poistumaan omaan huoneeseensa.

Schardin vaihtoi yhteystietoja uhrien kanssa ja lähetti myöhemmin tekstiviestin yhdelle heistä nähdäkseen, voisiko hän mennä poikien huoneeseen riideltyään miehensä kanssa. Pojat suostuivat ja yksi asia johti toiseen. He harrastivat seksiä, Law & Crime raportoi.

Seuraavana päivänä nainen meni jäähalliin seuraaman heidän harjoituksiaan ja tässä vaiheessa teinejä alkoi ahdistamaan yölliset tapahtumat. Kun pojat matkustivat takaisin kotiin otti nainen jälleen yhteyttä ja vaati heitä olemaan hiljaa. Hän myös pahoitteli tapahtunutta. Nainen myönsi myöhemmin syyllisyytensä rikokseen, jotta saa pienemmän tuomion teostaan.