Jennifer Lopez levitteli jalkojaan kuumissa kuvissa – avautui avioerostaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu tähti Jennifer Lopez haki avioeroa näyttelijämiehestään Ben Affleckista elokuussa. Avioeropapereihin eron ajankohdaksi oli kuitenkin merkitty jo 26. huhtikuuta. Nainen ei ole aiemmin sanonut julkisuuteen erostaan mitään, mutta nyt hän on antanut ensimmäisen haastattelun, jossa hän on kertonut yksityiselämästään avoimesti.

Jennifer Lopez antoi Interview-lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi miten kesä oli murtaa hänet täysin. Avioero ja kiertueen peruminen olivat todella suuria asioita eikä lehdistön ja sosiaalisen median suurennuslasin alle joutuminen helpottanut tilannetta.

Jennifer Lopez sai paljon negatiivista julkisuutta ja niin lehdissä kuin sosiaalisessakin mediassa eron syiden arveltiin johtuvan vain Lopezista. Kaikki olivat hyvin näkyvästi Ben Affleckin puolella ja kirjoittelivat naisesta negatiiviseen sävyyn, mikä tuntui Lopezista kamalalta.

Jennifer Lopez on kuitenkin tottunut otsikoihin ja hänestä kirjoitteluun. Hän muistuttaa itseään jatkuvasti siitä, että muiden kirjoittamat asiat eivät ole se millainen hän on oikeasti. Nainen ja hänen lähipiirinsä tärkeistä asioista totuuden ja se riittää hänelle.