Toimittaja jakoi Anne Hathawayn vanhan haastattelunsa – supertähti pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kokenut toimittaja Kjersti Flaa jakoi aiemmin hänen YouTube-kanavallaan vuonna 2016 tehdyn haastattelun, jossa Blake Lively käyttäytyi niin töykeästi, että hän halusi lopettaa toimittajan työnsä. Video sai aikaan suuren kuhinan, minkä vuoksi Flaa on jakanut nyt enemmänkin omia kokemuksiaan YouTubessa.

Kjersti Flaa on Blake Livelyn haastattelun jaettuaan jakanut muitakin kohtaamisia ja haastatteluja tunnettujen supertähtien kanssa. Nainen on kertonut myös positiivisista kokemuksista, mutta negatiiviset videot ovat arvatenkin saaneet hieman enemmän huomiota.

Kjersti Flaa julkaisi muutama päivä sitten videon vuonna 2012 tehdystä haastattelusta, jossa Anne Hathaway oli todella töykeä eikä kertonut toimittajalle juuri mitään. Videon leviämisen jälkeen Anne Hathaway otti itse toimittajaan yhteyttä ja pahoitteli tilannetta.

Anne Hathaway oli kirjoittanut Flaalle koskettavan ja pitkän sähköpostin, jossa hän oli pahoitellut syvästi käytöstään ja kertoi myös hieman asioista, joita hän kävi sillä hetkellä läpi. Kirje sai Kjersti Flaan liikuttumaan, koska hänen mielestään tähden anteeksipyyntö oli poikkeuksellinen ja koskettava. Anne Hathaway myös pyysi toimittajaa haastattelemaan häntä uudelleen videolla Hathawayn uuden elokuvan tiimoilta, mikä teki naisesta hyvin iloisen.