Hollywoodissa spekuloidaan: Johtaako Diddy-skandaali julkkistähden avioeroon?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa spekuloidaan parhaillaan, ketkä kaikki julkkikset ovat kytköksissä Diddyn valtavaan skandaaliin. Yksi potentiaalisista tähdistä on näyttelijä Kevin Hart. Se, että on ollut Diddyn kanssa samoissa tilaisuuksissa ei riitä osoittamaan kytköksiä, mutta entäpä silloin, jos on osallistunut musiikkimogulin järjestämiin juhliin?

TikTokissa leviävä video näyttää Hartin osallistuneen Diddyn juhliin. Miehen ympärillä on vähäpukeisia naisia, joista yksi on kylpyammeessa. Kylvyssä olevan naisen hiukset syttyvät palamaan kynttilästä ja Hart selostaa tilannetta kameralle. Videon uskotaan olevan vuodelta 2010, jolloin Kevin Hartin oletettiin isännöineen yhtä Diddyn lukuisista hotellijuhlista. Katso video tästä.

Se, että Kevin Hart on ollut mukana Diddyn juhlissa voi aiheuttaa mainehaittaa. On jopa spekuloitu, että tämä on liikaa hänen perheelleen. Kevin Hart ja Eniko Parrish kihlautuivat elokuussa 2014. He menivät naimisiin kaksi vuotta myöhemmin. Marraskuussa 2017 he saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa.

Vain viikkoja myöhemmin lapsen syntymästä Kevin Hart tunnusti julkisesti pettäneensä Enikoa tämän ollessa raskaana. He kuitenkin tekivät sovinnon ja jopa toivottivat toisen lapsen tervetulleeksi vuonna 2020. Pariskunnan elämä on ollut kaiketi onnellista siitä lähtien, mutta kysymys kuuluu, miten Diddyn skandaali vaikuttaa siihen?