25-vuotias TikTok-kaunotar menehtyi – kuolinsyy paljastettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu TikTok-vaikuttaja Taylor Rousseau Grigg menehtyi 25-vuotiaana. Naisen puoliso Cameron Grigg ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa ja kertoi, että Griggin kuolema oli äkillinen ja yllättävä. Tämä jätti monien mieleen kysymyksiä, joihin naisen leskeksi jäänyt aviomies on nyt vastannut.

Cameron Grigg on Today-uutisille kertonut, että naisen kuoleman johtui vakavasta astmakohtauksesta, joka johti erilaisiin komplikaatioihin. Naisella oli myös Addisonin tauti, joka on harvinainen ja krooninen sairaus, jossa lisämunuaiset eivät tuota riittävästi tiettyjä hormoneja kuten kortisolia ja aldosteronia.

Taylor oli pitkään kärsinyt terveysongelmista Addisonin taudin vuoksi ja viettänyt useita kertoja aikaansa sairaalassa. Addisonin taudin oireisiin kuuluu muun muassa väsymys, heikkous, ruokahaluttomuus, matala verenpaine, hyperpigmentaatio, suolan himo, pahoinvointi ja oksentelu.

Addisonin tautia hoidetaan koko elämän ajan hormonikorvaushoidolla, jonka avulla suurin osa ihmisistä voi elää normaalia ja aktiivista elämää. Sen vuoksi Taylor Griggin astmakohtauksella alkanut terveydentilan romahdus, joka johti lopulta naisen kuolemaan, tuli perheelle ja puolisolle täytenä yllätyksenä.