Asianajaja paljasti Sean ”Diddy” Combsin suurimman ongelman vankilassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sean ”Diddy” Combs on tällä hetkellä vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiään. Miehelle on jo luettu syytteet, jotka koskevat ihmiskauppaa, paritusta ja kiristystä. Combsin asianajaja yritti saada tähden vapaaksi 50 miljoonan dollarin takuusummaa vastaan, mutta se ei onnistunut.

Tällä hetkellä tähti on vangittuna Metropolitan Detention Center -vankilassa. Miehen oikeudenkäynnin aloituspäivä on päätetty, ja oikeustaistelu alkaa 5. toukokuuta 2025, joten Combs saa tottua vankilaelämään jo hyvän tovin ennen varsinaista tuomiota.

Combs ei ole sopeutunut vankilaan hyvin. Aluksi hänen henkinen hyvinvointinsa oli vaakalaudalla, minkä vuoksi miestä tarkkailtiin itsemurha-aikeiden varalta. Miehen asianajaja Marc Agnifilo on kertonut People-sivuston mukaan, että musiikkimogulille vaikeinta vankilaelämässä on ruoka, josta hän ei pidä.

Vankilan ruokalistalta löytyy lounasaikaan muun muassa hampurilaisia, tacoja, kalaa, munakokkelia ja keksejä. Illallisella tarjoillaan kanatäytteisiä fajitaksia, pastaa ja grillattua pihvilihaa. Kasvissyöjille tarjolla on lisäksi linssejä, tofua ja papuja. Aamiaisella on yleensä muroja, hedelmiä ja leivonnainen.

Tällä hetkellä 120 ihmistä on nyt esittänyt seksuaalisia hyväksikäyttösyytöksiä mogulia vastaan, ja heistä 25 on alaikäisiä. Nuorin kantaja on yhdeksänvuotias poika, joka seksuaalisesti pahoinpideltiin sen jälkeen, kun hän oli koe-esiintynyt Bad Boy Records Studiossa New Yorkissa. Lapselle oli luvattu levytyssopimus.