100 pesukarhua piiritti talon – nainen soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Villieläinten ruokkiminen omalla kotipihalla voi tuntua hyvältä idealta aluksi, koska eläinten katseleminen on rauhoittavaa. Eläinten vierailu omalla pihalla voi myös antaa ihanan tunteen siitä, että olisi hieman lähempänä luontoa itsekin.

Washingtonin Poulsbon lähellä asuva nainen sai kokea nyt seurauksia siitä kun hän on ruokkinut pesukarhuja. Pesukarhut ovat tunnetusti todella persoja ruoalle ja ne olivat tottuneet tulemaan naisen pihalle ruoan perässä.

Nainen oli ruokkinut pesukarhuja 35 vuoden ajan ilman ongelmia. Yllättäen pesukarhujen määrä lisääntyi eksponentiaalisesti. Lopulta asukas joutui soittamaan hätäkeskukseen saadakseen apua, koska hänen taloaan piiritti noin sata pesukarhua, jotka vaativat ruokaa.

Asukkaan mukaan pesukarhut lisääntyivät viimeisen kuuden viikon ajan, ja lopulta suuri joukko pesukarhuja piiritti hänen taloaan päivät ja yöt odottaen ruokaa. Poliisit olivat 9NEWS-uutisen mukaan hyvin yllättyneitä heitä odottaneesta näystä, jollaista he eivät olleet koskaan aiemmin olleet päässeet todistamaan.