Glamour-malli palvoi aurinkoa – luvassa hämmentävät rusketusraidat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti tunnetuksi somekurvittareksi noussut Aletta Ocean tunnetaan erityisesti siitä, että hänen vartaloaan on operoitu huomattavasti. Viime vuosina hänen muokattu ulkonäkönsä on aiheuttanut myös ihmetystä, mutta samalla maine on vain kasvanut. Viime aikojen päivitykset kertovat miksi näin on tapahtunut.

Tällä kertaa Aletta on esitellyt hämmentävän muodokasta keinotekoista vartaloaan, kun hän palvoi aurinkoa ja nautti samalla hieman nesteyttävää välipalaa. Vesimelonia syöneen Oceanin yllä oli kullanhohtoiset erittäin niukat biksut, joista ihoon jää paljon käytettynä vähintäänkin mielenkiintoiset rusketusraidat.

Unkarilaisilla Aletta Oceanilla on Instagramissa jo 5,5 miljoonaa seuraajaa, mikä on lähellä Suomen asukaslukua. Nainen on varsin tietoinen siitä mitä tekee, sillä hän vaihtoi yliopisto-opiskelut aikoinaan pornoalaan juurikin rahan takia. Hänen huippuunsa hiottu vartalo on tärkein työkalu, jota Aletta treenaa kuusi kertaa viikossa. Parhaita puolia korostetaan plastiikkakirurgian avulla.