Liam Payne sai potkut levy-yhtiöstä hieman ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändistä ja soolourastaan tunnettu Liam Payne kuoli traagisesti keskiviikkona. Laulaja menehtyi pudottuaan hotellin kolmannen kerroksen parvekkeelta Buenos Airesissa. Hän oli kuollessaan 31-vuotias.

Liam Payne menetti Daily Mail -lehden mukaan Universal Music -yhtiön kanssa solmimansa levytyssopimuksen vain päiviä ennen kuolemaansa. Lehden lähteiden mukaan artisti oli saanut suuren ennakkopalkkion sopimuksen myötä. Levymyynti ei kuitenkaan täyttänyt odotuksia.

Paynen työn alla olleen toisen albumin kerrotaan joutuneen hyllylle jo ennen sopimuksen purkamista. Artistin PR-tiimi puolestaan irtisanoutui aiemmin lokakuussa. Hän jäi tämän seurauksena ilman tiedottajaa.

Universal Musicin Instagram-tilillä julkaistiin pian Paynen kuoleman jälkeen kunnianosoitus edesmenneelle tähdelle. Julkaisun mukaan yhtiössä oltiin murheen murtamia artistin poismenon vuoksi.

– Liamin perintö jatkaa eloaan hänen musiikkinsa ja niiden lukuisten fanien, joita hän inspiroi ja jotka rakastivat häntä, kautta. Lähetämme syvimmät osanottomme Liamin perheelle ja läheisille, julkaisussa kerrottiin.