Rillit huurussa saa uuden spinoff-sarjan – Kaley Cuoco valmis palaamaan rooliinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurjia katsojalukuja kerännyt Rillit huurussa, eli The Big Bang Theory saa uuden spinoff-sarjan. Alkuperäisen sarjan ja Nuori Sheldon -spinoffin tavoin tuottajana toimii lukuisista menestyskomedioista tunnettu Chuck Lorre.

Spinoff-sarjassa ovat mukana Deadline-sivuston mukaan alkuperäisessä Rillit huurussa -sarjassa sivurooleissa olleet Kevin Sussman, Brian Posehn ja Lauren Lupkus. Projekti on toistaiseksi alkutekijöissään. Sen keskiössä uskotaan kuitenkin olevan Sussmanin näyttelemä sarjakuvakaupan omistaja Stuart Bloom.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, tultaisiinko Rillit huurussa -sarjan keskeisiä hahmoja näkemään myös spinoffissa. Rillit huurussa -sarjassa Pennyä näytellyt Kaley Cuoco kertoi tuoreessa haastattelussa olevansa valmis palaamaan rooliin jatkossakin.

– Vietin 12 vuotta kyseisessä roolissa, ja se todella käynnisti urani. Olen paljon velkaa Pennyn hahmolle, sarjalle ja sen luojalle, Chuck Lorrelle. Ne olivat elämäni parhaita ja hauskimpia vuosia, Cuoco paljasti People-lehdelle.