Ida Paul, Erin ja Anna Puu antoivat esimakua tulevasta: ”Sinkkua odotellessa pikkuoravaversio”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ida Paul, Erin ja Anna Puu muodostavat nyt uuden yhtyeen, jonka nimi on RODEO. Nyt naiset ovat perustaneet uudelle yhtyeelle omat sosiaalisen median kanavat, joissa he ovat tarjoilleet hieman esimakua faneille tulevasta musiikista.

RODEO julkaisee myöhemmin kappaleen Ensimmäinen rodeo, josta yhtye on tarjoillut TikTok-kanavallaan jo kaksi erilaista versiota. Toisella videolla naiset laulavat taitavasti kappaleen kertosäettä ilman taustamusiikkia. Toisessa videossa puolestaan kuullaan kappale nopeutettuna versiona, jota he kutsuvat pikkuoravaversioksi.

RODEO ammentaa musiikillista inspiraatiota isoista pop-melodioista ja kantrimusiikista. Kolmen naisen kokemusten pohjalta on syntynyt kappaleita, jotka muodostavat yhdessä elämänmakuisen kokonaisuuden. RODEOn debyyttisingle Ensimmäinen rodeo julkaistaan lähiaikoina, ja jo ensi vuonna yhtye tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa.

@rodeovirallinen Tää ei oo mun ensimmäinen rodeo.🦋 Me ollaan @Anna Puu , @Erin Anttila ja @Ida Paul ♬ original sound – RODEO

@rodeovirallinen Virallista sinkkua odotellessa tästä pikkuoravaversio. #rodeo #ensimmäinenrodeo ♬ original sound – RODEO